Scalp pigmentation

Femme Fatale

Scalp (micro)pigmentatie

Scalp (micro)pigmentatie, ook wel SMP genoemd, is een niet-chirurgische procedure waarbij je een zachte schaduw net onder de huid creëert, is het creëren van een geschoren ‘look’.

Hierdoor lijkt het of je je haar helemaal glad geschoren hebt.
De kunst van deze techniek is om het zo echt mogelijk te laten lijken. Scalp pigmentatie is de permanente make-up techniek waarbij hele kleine puntjes pigment huid worden en zo korte stekels simuleren. Scalp pigmentatie vervaagt niet of nauwelijks.

Kortgeknipt of geschoren kapsel, om wat velen zeggen de meest natuurlijke, realistische oplossing voor haaruitval te creëren. Voor patiënten met mannelijke kaalheid of alopecia biedt onze hoofdhuidpigmentatiebehandeling een effectieve cosmetische oplossing voor haaruitval. Of u nu dunner wordt, terugvalt of helemaal kaal bent, wij kunnen u weer het uiterlijk van een volle haardos geven.

Ter info: het onderbreekt de natuurlijke haargroeicyclus van het haar niet, wat betekent dat je nog steeds je eigen haar kunt laten groeien nadat je de SMP hebt voltooid.

Naast mannen zijn er ook veel dames die te kampen hebben met zeer dun haar waardoor er veel van de hoofdhuid zichtbaar is. Met deze techniek lijkt het ook bij lang haar net of u gewoon een volle bos haar heeft. Onze behandeling is onmiddellijk, waardoor u binnen enkele uren het uiterlijk van een haarlijn krijgt. Scalp Micropigmentatie is geschikt voor alle soorten en stadia van haaruitval, voor mannen en vrouwen voor alle leeftijden, kleuren en huidtypes.

Het proces zorgt voor een zeer geleidelijke en subtiele opbouw van dichtheid en kleur, passend bij uw bestaande haar. De illusie is zo realistisch en wordt zelden herkend, zelfs niet door goede vrienden en familie. “Je kunt echt geloven dat je haar hebt en dat geldt ook voor alle anderen!”

WAT KAN ONZE BEHANDELING VOOR U DOEN?

Scalp (Micro)pigmentatie is een ongelooflijk effectieve oplossing die het zelfvertrouwen en de uitstraling herstelt. Het zal je helpen om een ​​meer jeugdige, moderne uitstraling te krijgen die perfect is voor de moderne man of vrouw Femme fatale scalp pigmentatie behandeling kan:

Femme Fatale

HET BEHANDELINGSPROCES

Cliënten hebben minimaal twee sessies nodig, afhankelijk van de grootte van het getroffen gebied en de gewenste dekking. Sommigen hebben er misschien wel tot acht nodig; iedere cliënt ziet echter al na de eerste sessie verschil. Met goed onderhoud kunnen de resultaten van SMP tot acht jaar aanhouden. Hierdoor ontstaat een mooi natuurlijk resultaat en lijkt het als je je haar langzaam weer terug krijgt.

Tussen de behandeling zit een genezeingstijd van gemiddeld 4 weken. Dit is om ervoor te zorgen dat de juiste kleur, dichtheid en haarzakjesgrootte perfect op elkaar zijn afgestemd en naadloos in bestaand haar passen. Na elke behandeling zal er enige roodheid in het gebied optreden. Dit zal binnen ca. 1 dag verdwenen zijn, voor een gevoelige huid kan het tot 4 dagen duren.

Femme Fatale

Scalp nazorg instructie

Scalp pigmentatie is een permanente pigmentatie waarbij minuscule kleine openingen in de huid zijn gemaakt. In deze kleine openingen bevindt zich het pigment. Voor een optimaal resultaat is het van belang dat de huid zo snel mogelijk geneest. Als dez opperhuid is gesloten zit het pigment als het ware gevangen en kan er geen afstoot meer plaatsvinden.

Voor een perfect resultaat en een snelle genezing van de opperhuid zijn de volgende zaken van groot belang:

Voorafgaand aan de pigmentatie
Nazorg

Wens je een Scalp (micro)pigmentatie behandeling?

Maak vandaag nog je afspraak!