Verwijderen PMU & Tattoo

Femme Fatale

IQ remover

De IQ Remover suspensie bestaat uit aardalkalimetalen en transitiemetalen, vermengd volgens een speciale formule.

Pigmentverwijdering is geen laserprocedure.

IQ Pigment Remover is een unieke formule die het mogelijk maakt om pigmenten uit biologische weefsels te halen. Eigenschappen van IQ Intelligent Pigment Remover maakt het mogelijk om alle gestabiliseerde pigmenten in de huid te verwijderen, ongeacht de oorsprong van kleur, contrast. Het principe van IQ Intelligent Pigment Remover is gebaseerd op unieke biochemische reacties, waardoor volledige pigmentdeeltjes kunnen worden geëxtraheerd zonder fragmentatie.

Wat zijn de prijzen van de IQ remover?

* Per keer kan enkel de grootte van een luciferdoosje verwijderd worden, dit enkel om littekenvorming te vermijden.

Femme Fatale

Behandeling

Wij brengen deze vloeistof met een naald en onze PMU-machine in de huid. Wanneer de IQ Remover in fysiek contact komt met de pigmenten, worden de pigmenten geleidelijk geabsorbeerd door de vloeistof. De huid duwt vervolgens het mengel naar de oppervlakte, dit gebeurt zelfs tijdens de behandeling al! Er komt een groenige substantie uit de huid, dit is normaal. In de dagen die volgen zal dit proces nog verder gaan en de huid zal een korst gaan vormen. Zodra de korst vanzelf los laat van de huid, zullen er nog pigmenten mee gaan met de korst. Voordeel van deze methode is dat de vloeistof niet kleurgevoelig is, alle kleuren kunnen dus behandeld worden!

IQ Pigment Remover is perfect voor het volgende

Femme Fatale

Nabehandeling

1e en 2e dag

Gelijk na de behandeling dient het lymfevocht weggehaald te worden met schone (baby)doekjes of watjes. Dit is zeer belangrijk! Ook mag het de eerste 2 dagen niet in aanraking komen met kraanwater.

3e dag

Behandelde gebied mag 2 keer per dag schoongespoeld worden met schoon water. Daarna direct droogdeppen. Na het schoon maken kunt u een Aftercare smeren die u vanuit de salon meekrijgt. Dit helpt voor de verzorging en hydratatie.

7-14 dagen

Er kan korstvorming ontstaan, het is erg belangrijk dit proces niet te versnellen en uw huid het zelf te laten doen.

Na het afwerpen van de korst wordt de huid meestal behoorlijk rood en zwelt zelfs lichtjes rond de randen. Dit behoort tot het genezingsproces en is niets om u zorgen over te maken. Na een tijdje (hoelang verschilt per persoon) zal de huid weer normaal en rustig worden.

Als de korst eraf is, is het belangrijk dat er dagelijks (2-3x per dag) een verzorgende anti-littekencrème wordt aangebracht om het herstelproces te ondersteunen.

Femme Fatale

Waar hou ik rekening mee voor en na de behandeling?

Wil je graag een tattoo laten verwijderen?

Maak vandaag nog je afspraak!